perjantai 9. maaliskuuta 2018

Talvinen tali!

Huh, onpas viime tekstistä pitkä aika. Mites se niin on päässyt käymään. No nyt on siis aika korjata tilanne 😀 Mitähän sitä vielä muistaa loppuvuoden heittelyistä, sen nyt ainakin, että minä sain viime vuoden tavoitteen eli Kivikon alle plus viisi toteutettua, heitin meinaan justiinsa viimeisessä viikkokisassa tulokseksi plus kolme, yllätys oli mieluinen ja suuri kun tarkistimme tuloksia. Huraa huraa, mitähän sitä sitten laittaisi tavoitteeksi sinne Kivikkoon tälle vuodelle, pakkaselle? Ei mahdoton tehtävä ehkä, eli sovitaan se!

Tänä talvena olen käynyt turhan vähän heittämässä, mutta täytyy sanoa, että kelit ei kyllä ole suosineet ja se on vaikuttanut todella paljon. Iloa synkähköön talveen toi marraskuusta helmikuuhun Jalle Stoorin järjestämät Puttirallit tuossa lähihallilla Rajakylässä. Siellä oli kyllä tosi mukava käydä ja nähdä aina paljon tuttuja. Toivottavasti tänä vuonna myöhemmin saadaan nauttia samasta touhusta, luulisin!

Tänään kävin pitkästä aikaa Talissa heittämässä ja se talvileiska tuntui oikein mukavalta ja rennolta. Lunta oli vain tullut tuossa eilisen illan ja yön aikana aika reippaasti ja kun keli oli melkein plussan puolella niin lumessa tarpominen kävi kyllä välillä työstä, mutta mikä on parempaa hyötyliikuntaa?? Ei paljon mikään. Kiekkoja ei tarvinnut etsiä hirmusti, vaikka mullahan on muutamassa kiekossa kyllä narut mitkä auttavat etsinnässä, aika syvälle ne välillä sukeltelikin. Heittelyissä oli tänään sellainen erityispiirre, että kokeilin ensimmäistä kertaa heittää hanskan kanssa, ostin Friction Gloves-merkkisen hanskan ja täytyy sanoa, että olipa hyvä hankinta. Kiekko pysyi napakasti kädessä ja ei tullut ehkä pelättyjä grip lockeja. Ote oli hyvä ja se kyllä vaikutti suotuisasti kiekkojen kaarteluun, aion testata tuota hanskaa lisää eli jää ehdottomasti käyttöön. Olenkin menossa heti huomenna taas Taliin niin pääseekin jo samantien siellä kokeiluun uudestaan. Kivaa! Koko mulla on naisten medium ja vaikka ensin tuntui, että olisko se liian pieni, niin kyllä se oli mukavan napakka eikä liikkunut liikaa kädessä heittäessä.

Semmoinen vähän lyhyempi postaus tälle päivälle, ei passaa tauon jälkeen kirjoitella liikoja, vähän kerrassaan sitten lisätään tekstiä taas kun tulee kerrottavaa enemmän. Mukavia heittelyitä kaikille ja toivotaan, että lumet sulaa nopsasti pois 👍Muutama kuvanen oheen!

Talin 1 tii, lunta piisaa!

Naruista oli hyötyäkin vaikka kiekot jäi usein hyvin näkyviin

Välillä jalka upposi lumeen melkein polvea myöden, pitää pysyä suht väylällä vissiin jatkossa :)

Kutostii

Oiva hanska kyllä, suosittelen muillekin

Pitoa piisaa, mutta ei kuitenkaan liikaa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti