maanantai 27. heinäkuuta 2015

Susiheitot 2015 Sipoossa !

Hihii, vaikka olen tuore harrastaja, olen ehtinyt jo hankkimaan B-lisenssin kisoja varten! No, eilen (26.07) oli sitten ihka ensimmäiset kisat.  Sääennuste oli suoraan sanottuna todella kurja ja kyllähän se sateli sitten melkein koko ajan mitä siellä oli. Aamulla kello herätti noin puoli 7 ja kyytini tuli sitten vajaa kahdeksan hakemaan minut kotoa (kiitos Sipe ja Kalle). Ajelimme Sipoon Nikkilään minne oli tehty radalle kuusi väylää lisää, jotta pääsimme kisaamaan 18 väylän radalla. Kisastartti oli kymmeneltä ja ihan mukavasti se vajaa pari tuntia meni odotellessa kisan alkua, ostin mm. taas yhden kiekon (!!), tosin hävitin yhden niin bägini ei järkyttynyt tästä lisäyksestä. Ryhmät jaettiin ensin ihan sekaisin välittämättä luokista ja onnekseni samaan ryhmään tuli pari tuttua. Tosin, aika sosiaalinen tapaus kun olen, niin ei olisi haitannut ihan tuiki tuntemattomatkaan ihmiset. Minulla ei ollut minkään sortin kisajännitystä joten hyvällä fiiliksellä lähdettiin matkaan. Ensimmäisen kierroksen tulos minulla oli  +23 (par 57, tulos 80). Sainpa yhden birdienkin väylältä 18. Sitten menimme tauolla syömään mahat täyteen maukasta ja terveellistä kebabia Nikkilän keskustaan ja siitä aterian rasvan määrästä sainkin sitten tarvittavaa energiaa toista kierrosta varten. Meidät jaettiin ryhmiin tällä kertaa luokkien ja sijoitusten mukaan. Minä sain taas tuttuja ryhmääni ja toinen kierros sujuikin mukavissa tunnelmissa. Heitot menivät ajoittain todella hyvin ja sitten välillä tuli niitä lipsahduksia. Sain kuitenkin enemmän par-heittoja kuin ensimmäisellä kierroksella ja oli se tuloskin lopulta yhden parempi kuin aiemmin! Tuolta löytyy kokonaistulokset..  Susiheitot 2015 tulokset . Seurallemme tuli menestystä ainakin naisten osalta kun Susa nappasi hienosti kakkossijan. Ei ne miehetkään pöllömmin heittäneet! Olen itse todella tyytyväinen, että heitin hieman nihkeässä kelissä tuollaisenkin tuloksen. Pääsen taas testaamaan kisakuntoa tämän viikon lauantaina kun vuorossa on Loviisan kilpailu (Loviisan skaban tiedot).   Täältä voi lukea kisajärjestäjän fiiliksiä kisoista..
Susiheitot !

Täältä näkee kuvista hyvin eilisen päivän tunnelmaa, kuvia Susiheitoista. Kisa oli todella hyvin järjestetty, paikalle roudattua bajamajaa ja paikallisen partion pitämää makkara/kahvikojua myöden ja luulen, että aika hitsin monella oli mukavaa! Lauantaita odotellessa! Tänään on taas viikkokisat Kivikossa, toivottavasti meitä ei tällä kertaa yllätä mikään odottamaton jykevä sadekuuro kuten viikko sitten, silloin kastui kyllä ihan kaikki vaatteet mitä yllä oli, vaan silti oli pakko/halu pelata kierros loppuun, sellaista se on.. :)