lauantai 6. helmikuuta 2016

Talvinen Tali, kisajuttuja ja DGstoren myymälä avattu!

Tänään sai todellakin laittaa rastin seinään kun lähdin talvikelillä narut kiekoissa heiluen Taliin muutaman seurakamun kanssa. Olen ennen ollut vähän sitä mieltä, että se homma ei ole minua varten, en oikein osaa sanoa mikä siinä on muka tökkinyt.. ajatus syvästä lumesta minne kiekot katoaa, pakkanen vai mikä. Mutta mutta, niin se mieli muuttuu kun vaan kokeilee mitä se oikeasti on. Nyt olen iloinen, että lähdin ja ei vähiten sen takia kun seura oli taas mitä mahtavinta, vaan koska ne heitotkin lähti ihan aikuisten oikeesti välillä tosi hyvin mun näpeistä koria kohti. Tulos oli mulle varmaan ihan normaali ja hyvä, plus 28, en nyt muista mistä heitin silloin kesällä ensimmäisen kerran Talissa käydessä, olisko ollut samaa luokkaa.. tai hitusen vähemmän.. Välillä tuli heitettyä niitä väyliä parheitoin ja välillä sitten vähän mitä sattuu, esim. väylällä 18 tuli kevyt 9 vaan korttiin, hihii. No, ei se ole niin vimpan päälle kun tässä vielä opettelee heittämään. Mutta, kivaa oli ja taatusti lähden nyt rohkeasti uudestaan näin talven jyllätessä. Vaan kohtahan se on kevät ihan nurkan takana ja saa hellittää toppavaatteista ja heitto tuntuu kevyemmältä.

Olen ilmoittautunut tai menossa muutamaan kisaankin tässä kevään korvilla, maaliskuussa pääsiäisenä alkaa kisakausi, Kivikon Munajahti olis ekana vuorossa ja sitten Veikkolan paripäiväiset kisat.. Sitten tuossa Talissa on  toukokuussa WGE-kisa ja heti seuraavana päivänä Kivikossa Lady Tourin osakilpailu. Kesäkuun kisoista tiedossa ainakin Kivikossa Martin kisa (olikohan se tuon niminen) Mutta semmosta, siitä se taas lähtee.

DGstore on avannut myymälän Keravalle, menkää ihmeessä kurkkaamaan ja ostamaan makeita kiekkoja ja muuta sälää kun liikutte siellä päin, taatusti asiantuntevaa ja mukavaa palvelua!! DGstoren myymälä

Kiitos tän päivän seuralle, oli ihan huippua ja nähdään taas pian friban merkeissä. Alla muutama kuvatus!

Nirunaru lempikiekkoihin kiinni ettei vaan häviä..

Aina yhtä hämmentävä Maomando

Heittokamut, Holle, Pirjo, Ari, Tiina, Sipe ja Kalle!

Joku oli yrittänyt lahjoa fribajumalia, mitenkähän kävi?

Bäbäbägi..

Narut oikeesti jeesi!

Yksi hyvä avaukseni korille!

Mä ja Mao..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti