lauantai 27. helmikuuta 2016

Kivikko DGP!

Tänään kävin ensimmäistä kertaa tänä vuonna Kivikossa heittämässä mukavassa seurassa ja upeassa kelissä! Aurinko paistoi heti aamusta kun Kivikossa kaivettiin kiekkoja bägeistä, pieni tuulenvire siellä oli, mutta ei mikään maatamullistava, mahtava heittokeli kuitenkin joka tapauksessa. Aloiteltiin kakkoselta kierros, koska tuntui ehkä paremmalta ajatukselta heittää ykkösväylä kun alla on vähän lämmittelyä jo valmiiksi. Tuon radan väyliähän tullaan muuttamaan niin, että ykkösväyläksi tulee nykyinen väylä kaksi, minusta tosi hyvä uudistus, alkaa jatkossa ehkä hieman rennommissa fiiliksissä kierros kun ei kädet tutise ja hermostuta, että meneekö se muoviläpyskä sinne jorpakkoon vai ei. Kivikossahan on se 'lumiparkki' suljettu ja korit väyliltä 8, 9 ja 10 poistettu joten kierros oli hieman lyhyempi kuin yleensä. Kunhan lumet sulaa, toivottavasti pian, saadaan korit takaisin paikoilleen.

Heittely tuntui hyvältä, yritin kovasti toteuttaa mun mielikuvaharjoitteluja ja kyllä se oivallus tai pari tuli myös tällä rundilla esiin, mä luulen, että saan hiottua sen oikean tyylin sieltä sitä mukaa koko ajan paremmaksi mitä useammin pääsen harjoittelemaan, lue, jaksan harjoitella :) Pari uutta kiekkoa oli myös testissä ekaa kertaa, toinen oli Latituden Opto Jade, ei ole turhaan tytöt ja muut kehuneet kiekkoa, hyvin liiteli, suoraan, ja taisi niitä metrejäkin tulla heittoon lisää uuden kiekon myötä. Toinen uusi kiekko kokeilussa oli DD:n Judge, putteri, joka toimi myös erinomaisesti, se tuntui kädessä hyvältä ja lensi aika hyvin lähestymisheitoissakin sinne minne piti. Noita paria kiekkoa pitää ostaa bägiin vielä toiset mokomat lisää..

Tulos ei ollut mitenkään erikoinen, välillä tuli par korttiin ja välillä tuplabogeja, nuo tuplabogit tulivat lähinnä huolimattomasta putista, mutta eipä siinä mitään, se oli sellainen rundi ja pääasia, että oli tosi mukavaa. Kiitti Jenni, Harri ja Mikael rennosta seurasta!

Kuukauden päästä pääsiäisenä alkaisi sitten kisakausikin, ensin on Kivikossa Munajahtia ja sitten Veikkolassa parin päivän kisat, pitää päästä heittämään ennen noita kisoja, että saa vähän varmuutta otteisiin.. Muutama kuvakin tuli otettua, ja kuten jo hehkutin, ilma oli mahtava!! Kevät tulee kohinalla!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti