lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kivikon Munajahti 2016!

No niin, viralliset kisat on tältä kaudelta avattu Kivikossa mukavassa kevätsäässä eilen pitkäperjantaina 25.3. Oikeasti keli ei ollut ehkä niin keväisen leppoisa, aika kylmä tuuli siellä vihmoi ja satoipa vettäkin välillä. Nämä olivat minun ensimmäiset rating-kisat. Yksinkertaisesti ajateltuna tuo rating kertoo pelaajan tasosta ja sen mukaan mm. ilmoittaudutaan luokkiin samanlaisissa kisoissa. Mutta eipä siitä sen enempää kun asia ei ole hirmu tuttu. Odotuksia ei ollut, aikomuksena oli vain pitää hauskaa mukavassa porukassa ja sitä tuli tehtyä. Ensimmäisen kierroksen ryhmässä kanssapelaajina oli mukavia miekkosia, suhteellisen tuntemattomia kaikki, mutta taas tuli huomattua, että heittää sitä oikeastaan kenen kanssa tahansa niin aina löytyy hyvät rennot läpät ja fiilikset kierrokselle. Heitot vaihtelivat, mutta pääosin se oli aikalailla bogikierros, muutama parväyläkin siellä oli. Sitten kierroksen jälkeen kipin kapin ulkoiluttamaan koiria ja jotain ruokaa napaan, että jaksaa urakoida vielä toisen kierroksen Kivikon kumpareita.

Toinen kierros heitettiinkin sitten kivassa tyttöporukassa, tuttujakin sieltä löytyi! Heitto sujui hieman paremmin kuin ensimmäisellä kierroksella ja tuloksista voi lukea aika tylsää bogiriviä, lopussa tuli jopa yksi pirkko maisemiin väylältä 14 ja sitten 3 par-väylää, pirkkometsä hienosti miinukselle siis. Kierroksen lopussa laskimme tulokset ja olinkin heittänyt viisi heittoa paremmin kun aiemmalla kierroksella ja suuri yllätys oli se, että heitin saman yhteistuloksen toisen kilpailijan kanssa ja olimme jaetulla ykkössijalla!! Olin ihan äimänä, sudarihan (shoutout) se oli edessä, eli väylä kerrallaan lähdettiin hakemaan eroa tulokseen. Ensimmäisellä väylällä heitimme kummatkin 4 korttiin joten matka jatkui väylälle kaksi, siellä sitten kanssakilpailija heitti hienosti par-tuloksen ja minulla oli putti lähdössä jo 4 heitolla joten kisa ratkesi siihen! Oli hauska kokemus tuo sudari, hihii. Olen todella tyytyväinen miten minulla kulki heitto Kivikossa, heitin tokalla rundilla Kivikon radan ennätykseeni (+12) vain kaksi heittoa päälle! Tuloksena oli siis loppujen lopuksi  kakkossijoitus omassa luokassani ja sainpa siten ihka ensimmäisen pokaalini frisbeegolfkisoista, toivottavasti se ei tule olemaan viimeinen! Kisat oli järjestetty erinomaisella Disc Golf Vikings laadulla, mikään ei olisi voinut toimia paremmin. Kiitos kanssakilpailijoille sekä kisan järjestäjille, pusmus! Huomenna kirjoittelen sitten enemmän Veikkolan kisasta, josta käytiin jo tänään ensimmäinen kierros, huomenna lähdetään jahtaamaan palkintosijaa! Eilisen kisan tulokset vielä tuossa! Tulokset

Kisailijoita oli yhteensä 90!

Ekan kierroksen avaus väylä 11, jei!


FA3-luokan kolme parasta, muikeeta!

Hieno pokaali!

Tämä upea kiekko toimitettiin minulle kierrokselle kaksi, itse tekijän toimesta, DD Breakout on kiekko ja se toimi hienosti! (Kiitos Jesse!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti