torstai 3. maaliskuuta 2016

Jäsenesittelyä, Veikkolaan testaamaan uus rata ja parikisaa ja Jylyä ja.. ja ...!

Seuramme sihteeri kysyi haluaisinko vastata  jäsenesittelykyselyyn ja empimättä sen kummemmin sanoin, että sopii! Tuolla enemmän siitä --> jäsenesittely. :)

Olen menossa lauantaina kiertämään minulle uuden radan Veikkolaan kamujen kanssa ja onpas kiva päästä taas testaamaan uusi rata! Ja sitten sunnuntaina olisi parikisaa tiedossa Karkkilassa, Sipen kanssa mennään heittämään bestshottia, kivaa tiedossa siis koko viikonlopulle. Plus muut menot siihen päälle niin voipi olla että vkl viuhahtaa nopeasti, pääasia että taas kivan tekemisen merkeissä kuten aina!

Pari kuvaa maanantain puttiharkoista, siellä on mahdollisuus kokeilla miten Jyly sujuu, se on sellainen puttisovellus (Jyly), missä saa pisteitä sitä enemmän mitä paremmin upottaa lätyn koriin. Pitää kokeilla joku kerta miten se sujuisi minulta... Ai niin, testasin tuolla kaverin puttereita niin voipi olla että bägiin löytää tiensä Innovan XT Colt, se tuntui todella hyvältä käteen ja lenteli koriin aika kivan napakasti.. Kirjoittelen viikonlopusta sitten juttuja tännekin varmasti!

Jylyrata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti