maanantai 29. toukokuuta 2017

Westside Discs Tyyni!

No niin, mukava lomaviikko takana ja siihen mahtui myös tosi hauska ja mukava fribakisa mukaan. Melkein koko viikkohan sitä tuli fribattua muutenkin, mut sitä se on kun on hyvät kelit ja intoa piisaa!  Keskiviikkona 24.5 sai Sibbestä hakea pelaajapaketin joka olikin tosi kiva, siihen sisältyi DD Commander-bägi, Latituden lippis, WSD:n kiekko (Ahti), pyyhe, rannenauha, kaulanauha pelaajaläpyskällä ja pelaajaopas. Laukku oli positiivinen yllätys, minulla on joskus ollut yksi toinen DD:n bägi ja se oli selälle aika huono, mutta tuo malli olikin ihan mainio. Käytinkin sitä parilla kierroksella itse kilpailussa sitten.

Torstaiaamuna kello herätti mukavasti jo puoli kuusi, koska kierros alkaisi 8.20 Sibben radalta. Aamupalat nassuun, koiria ulos ja sitten lähtö radalle ainakin näennäisesti reippaana. Me saimme Pirjon kanssa mukavan ranskalaisen naisen ryhmäämme joten saimme harjoittaa englantiakin kierroksella. Aloitin kierroksen ihan suht ok, vähän siinä taisi hermostuttaa, mutta väylä kolme esimerkiksi meni kuitenkin par-tulokseen. Isommat epäonnistumiset olivat väylät 6 ja 8 mistä tuli korttiin 7 ja 8, kyllä, se kuuluisa lumiukko. Muuten kyllä sain yllättävän monta par-tulosta väylille vaikka kyllä se bogitikkakin huuteli ajoittain radalla. Meillä oli hauska ja rento kierros, oikeastaan kaikki kisan kierrokset menivät näissä merkeissä. Lopputulema tuolta kierrokselta oli 83, eli ihan vain muutaman heitto yli ihannetuloksen 😃 Sibben kierros meni fiilisten puolesta yli odotusten, koska olin vähän aikaa sitten hiukan manannut tuota rataa, että miten haastava se on ja maasto on hankala ja vaikka mitä, mutta täytyy sanoa, että kyllä oli rata saatu hyvään kuntoon vähässä ajassa, opasteet kohdilleen ja maasto oli päässyt kuivumaan kivasti! Hienoa työtä oli tehty!!

Pelaajapaketti!
Ostin ke pari kiekkoa Saint Air ja River Air (markkeri kaupan päälle) ja sain Latituden ständilta paidan!


 
Meidän mahtis ryhmä, Pirjo, Florence ja mä!
Torstaina oli vuorossa Kivikon rata ja kierros alkoi jo 8.10 joten aikainen herätys oli taas tiedossa. Odotin Kivikon kisapäivää aika malttamattomana, koska rata oli muunnelma vanhaa ja uutta.  Kiinteistä väylistä oli 10 mukana, yli puolet radasta. Nuo muunnellut/lisätyt väylät olivat ihan mielenkiintoisia. Pari väylää taisi olla ihan ns. uusia entisiin Tyyni-kisoihin verrattuna. Heitin Pirjon ja Milan kanssa ja heittely sujui jälleen sopivasti kikatellen ja totisesti keskittyen kilpailuun. Kikattelua taisi tosin olla hitusen enemmän 😄. Odotin Kivikosta parempaa tulosta kuin mitä tuli, nuo kiinteät  normiväylät eivät menneet niin hyvin kuin olisin halunnut. Jälkeenpäin huomasin kuitenkin, että tulokseni olikin suhteutettuna muihin palaajiin hyvä ja rating oli yli 800, joten ei passannut valittaa. Tulos oli 72 ja kirin luokkani kakkoseksi, eroa Pirjon kolmossijaan tosin ei ollut kuin heiton verran eli tiukkaa oli, Mila oli jo 7 heiton päässä.. aika turvallinen etäisyys muihin siis.

Näin mukavassa kelissä saimme aloittaa kierroksen.
Eväät kohdillaan, kippis!

Tulosten laskentaa!


 Lauantaina oli sitten vuorossa viimeinen kisapäivä, Söderkullan Kartanolla, mainossa ympäristössä! Aamulähtö oli taas tiedossa ja olinkin jo kai tottunut tuohon puoli kuuden herätykseen, joten pomppasin sängystä ihan reippaana ylös. Olin käynyt edellisenä iltana kaverin kanssa kurkkaamassa tuota rataa ja se oli sellainen kuin muistinkin. Varsinkin kutosväylä oli aika pelottava, koska antsaheitto ei ole vieläkään minulla hallussa, ainakaan jos pitäisi avata sillä. Ihan pikkuantsat (ja foret) menee, mutta pituutta vaativat ei. Olo oli innokas ja odottava, tosi hyvä siis. Meillä oli taas kiva tunnelma kaikkien luokan heittäjien kesken, se tekee paljon viihtyvyyden kannalta. Myös ihana lämmin aamu ja avaustiipaikalla soiva hyvä musa tekivät olosta rennon. Tosin kun aloitusaika läheni, alkoi tulla perhosia vatsaan. Kartanon avausväylä oli aika haastava, mutta olin harjoitellut alle pari hyvää heittoa luottotursaallani, joten oli ihan hyvä luottamus siihen, että avaus osuisi kohdilleen. Ja osuihan se, kiekko liiteli alas korin läheisyyteen hiekkakentälle, lähäri korille ja par korttiin. Seuraavalta väylältä tuli sitten tupla joten se siitä hyvästä aloituksesta. Koko kierros oli vähän sekava, välillä partulosta ja välillä tuplaa.. ja varsinkin sitä tuttuakin tutumpaa bogia.. Mutta fiilis oli kyllä koko ajan hyvä ja vaikka miten yritti pelata järkevästi niin ei niitä par-väyliä ollut niin monta. Muistelen vieläkin viimeistä väylää hieman sekaisin fiiliksin, Mila oli jo hyvässä johdossa, minä kakkosena parin heiton turvin.. ja mitäs sitten tapahtui, otin kutosen korttiin ja kokonaislopputulos jaettu kakkonen. Se on välillä pienestä kiinni. 😊  Tuolta näkee vielä kaikki tulokset.  Lauantai-iltana oli vielä palkintojen jako ja päätösjuhlat Sibben tiluksilla. Siellä näki taas paljon iloisia fribatyyppejä, Latituden ständillä oli hauskoja kilpailuja ja ruokaa ja juomaa riitti. Minulle mukaan tarttui yksi paita ja kiekko, ihan yllärinä!

Kaiken kaikkiaan oli kyllä mukava kilpailutapahtuma, tunnelma ja varsinkin seura oli koko ajan hyvä, heitoissa välähteli onnistumisia! Oli myös mukava kun sai iloita muiden onnistumisista! Tapahtuman järjestäjä ja vapaaehtoiset olivat tehneet ison työn ja jälki oli varsin mainiota! En malta odottaa ensi vuotta ja meidän luokassa heittänyt ranskatar tuumasi miehensä kanssa, että hekin tulevat ehdottomasti uudestaan! Kiitos Pirjo ja Holle kyydityksistä Sibbeen ja kartanolle. Ja Tiinalle  kyydistä takaisin kotihoodeille kartanon kierroksen jälkeen!! Olette ihania!
Ennen kisapäivän alkua, muikeina ollaan!

Vitosväylällä!

Tulosten laskemista!

Mila ykkösenä ja minä ja Pirjo jaetulla kakkossijalla! Hyvä me!

Luokan ihanat naiset!

Luokan tulokset ja ratingit!

Lauantain päätösjuhlien lahjuksia!
                                      Söderkullan kartanon avausheitto (Youtube)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti