sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Fribaviikonloppu, Tali WGE ja Lady Tour!

Tämä viikonloppu oli fribatäytteinen kun molempina päivinä, eilen ja tänään oli kisat. Eilen oli Talissa skaba joka oli samalla osa maailmanlaajuista naisten kilpailua (Women's global event), oli aika hauskaa olla osana tuollaista isoa tapahtumaa, siinä oli naisia kisaamassa yhteensä noin 1600 ympäri maailmaa, aika huippua! Osa pelaajista sai myös kivan pelaajapaketin joka sisälsi mm. putterin, minejä, alennuskuponkeja, tarroja ja muuta pikkusälää, se oli kiva bonus tuohon päälle. Kisan aikana meillä oli sellainen aika vaihteleva keli, poutaa, sitten satoi välillä rankasti ja tihutti. Mutta aika vähän se sade loppujen lopuksi haittasi heittoja. Piti vain huolen, että kiekot on suht kuivia eikä siten lipsu käsistä.. Kierrokset menivät multa vähän niin ja näin, heitot vaihtelivat tosi paljon ja koska Tali on haastava rata, nämä yhdistettynä eivät vain toimi. Ryhmät olivat samat molemmilla kierroksilla ja meillä olikin tosi hauskat kierrokset muiden aikuisten naisten kanssa. Heitin ensimmäistä kertaa masters-luokassa, ilmoittauduin siihen kun se kerta oli mahdollista ja ei kaduta! Kiitos vaan hauskat heittokamut seurasta! Tulos oli jaettu kolmas sija, tuolta voi tuloksia kurkkia tarkemmin, tulokset . Ja tuolla kuvia :)

Vas. Mila (voittaja), Sari (toinen) ja Pirjo (jaettu kolmas), ihanat naiset! 
Tänään sitten aamulla tuumailin kun herätyskello soi, että jaahas, pikkasen jalkoja pakottaa ja nukuttaisi vielä, mutta ylös oli kömmittävä, koirat ulos ja aamupalaa nassuun ja eikun menoksi Kivikkoon. Ihana ja reipas Viikkareiden Tiina oli TD:nä Lady Tourin Kivikon kilpailussa. Meitä muitakin reippaita tyttöjä ja naisia oli saapunut paikalle vähän yli 30 ja kaikilla tuntui olevan heti alusta asti hyvä fiilis. Minä sain ryhmääni kivoja tyyppejä, olin erityisen iloinen, että pääsin seuraamaan yhden mahtavan junnutytön edesottamuksia, Sini oli tosi reipas ja vaikka hän on pelannut vasta vuoden, oli otteet jo aikamoiset, tästä tytöstä kuullaan vielä! Joku tiimi taitaa napata hänet talliinsa kyllä aika pian! Kisassa pelattiin vain yksi kierros ja tuntui, että oma heitto kulki todella rennosti. Asiaan vaikutti ehkä ainakin se, että samalla heittäessä neuvoin paria ryhmän muuta heittäjää joille laji ei vielä ole ihan niin tuttu, tai kisan säännöt ja tavat ainakaan. Heitin välillä vähän kummallisia heittoja, mutta sain ilokseni pari pirkkoakin, väyliltä 8 ja 15, ne ilahduttivat. Tulos oli lopulta 69 eli plus 13. Heitin vuosi sitten Lady Tourin kisassa tulokseksi 86 heittoa, joten on ne siitä pikkasen vähentyneet :) Voitin arpajaisissa kivan hiustuotepaketin ja Anna jakeli meille kaikille osallistujille ruusut, tuossa se on pikku maljakossa keittön pöydällä. Toivottavasti tällaisia todella matalan kynnyksen kisoja järjestetään useamminkin, kaikilla tuntui olevan niin hyvä fiilis kun kierros oli ohi ja tiedänpä ainakin pari tyyppiä jotka meinasivat liittyä meidän seuraankin, ihan superia!! En vielä tiedä miten sijoituin lopputuloksissa, mutta katsotaan jos muistan tulla laittamaan sen tännekin kun tieto tulee nettiin. Edit: nyt oli tulokset, olin näemmä kuudes, mukavasti meni siis tässäkin mielessä! tulokset!

 Muutama kuva alla päivän tunnelmista!


Huikea määrä sponssaajia!

Arpajaispalkintoja!

Kasin avaus, keltainen kiekko :)

Kaikki osallistujat!

Arpajaiset!
Mukava arpajaisvoitto!
Seuraava  isompi kisa mulla onkin viikon päästä Imatralla, lähden Anun kanssa katsomaan miten haastava se Imatran Karhumäen rata onkaan, sieltä fiiliksiä sitten viikon päästä! Toivotaan mukavia sateettomia päiviä niin on kivempi heitellä kiekkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti