sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Sateinen Imatra!

Anu kysyi multa joskus aiemmin keväällä, että lähdenkö hänen kanssaan Imatralle fribakisoihin ja sen kummemin miettimättä vastasin että joo, lähden! No, ilmoa menemään Karhumäen radalla järjestettävään AM2-Itäkulma osakilpailuun, tähän touriin liittyy kolme muuta myöhemmin Itä-Suomessa pidettävää kisaa. Niihin ei ole tarkoitus mennä.. mutta mistäs sen tietää jos vaikka. Lähdimme perjantaina jo matkaan ja yövyimme tosi kivassa  Rento-hotellissa, se oli uusi ja laadukkaan oloinen hotelli, suosittelen kaikille tuota, jotka joskus tarvitsevat hotellimajoitusta Imatran suunnalla! Olimme illalla kahdeksan maissa perillä ja söimme sitten vähän iltapalaa ja lähdimme  tutustumaan rataan. Mielikuva oli, että rata on vaikeahko ja niinhän se lopulta osoittautuikin olevan. Heitimme väylät 1-5 ja sitten päätimme palata hotellille ja painua pehkuihin, että jaksaa seuraavan päivän 42 väylää. Harmiksemme Imatralle oli luvattu juuri siksi lauantaiksi vesisadetta ja ennuste piti, vettä tuli koko ajan aamusta ihan kisan loppuun. Sade loppui suunnilleen samaan aikaan kuin kisakin, mikäs sen mukavampaa.. :)

Kisapäivä alkoi ihan hyvillä fiiliksillä, ensimmäinen kierros meni aika vaihtelevasti, korttiin tuli jopa 2 lumiukkoa (8), mutta sitten ilokseni myös pareja ja yksi pirkkokin! Heittelyseurana oli pari lupsakkaa kaveria Itä-Suomen suunnalta joten kisa eteni ihan rennossa tunnelmassa. Oli aika yllätys huomata ensimmäisen kierroksen jälkeen, että lähdin toiselle johtoasemasta. Eli luultavasti rata oli haastava muillekin ja sadekin teki oman osuutensa kaikkeen. Ruokatauolla vedimme nassuun kinkkukiusausta lisukkeineen niin jaksoi sitten hyvin lähteä toiselle rundille. Vettä tuli edelleen, mutta siihen oli jo vähän tottunut, ja tilannehan oli kaikille sama niin hirveästi siitä sateesta ei voinut marista. Onneksi keli oli muuten lämmin, joten kylmä ei tullut missään vaiheessa. Toisen kierroksen heitimme tyttöryhmässä, meitä olikin sopivasti juuri neljä. Ensin hieman harhailtuamme etsiessämme aloitusväylää, pääsimme aloittamaan kierroksen. Sama meno jatkui kuin edellisessä, heitto vaihteli aika lailla, mutta onneks sain ne lumiukot sulatettua tältä rundilta, mutta kolme triplaa siellä kummitteli kuitenkin, no pareja tuli myös, joten ei se ihan alavireisesti mennyt koko kierros.

Muutaman väylän ollessa jäljellä, alkoi heittely tuntua todella raskaalta, tuntui että voimat alkavat kadota ja nälkäkin alkoi hiipimään vatsaan, ei muuta kuin masuun parit proteiinipatukat ja vettä perään niin sai siihen hetkeen ensiapua. Täytyy sanoa, että ihan heti en lähde uudestaan 21 väyläiselle radalle kisaamaan, jos kierrokset pelataan samana päivänä, tuntuu ettei vain jaksa.. tai sitten vain kohennetaan kuntoa, pistetään kropan tankkaus kuntoon ja harjoitellaan heittoja. Sitten voikin olla eri mieli, mutta nyt jätän nuo hieman pidemmät kiertelyt väliin. Väsymyksen takia heittely tuntui välillä todella epävarmalta, se kyllä rasitti fiilistä kun melkein koko ajan piti olla avauksissa ihan supertarkkana siellä todella ahtailla väylillä, onneksi ihan kaikki väylät eivät olleet niin vaikean oloisia, mutta kyllä melkein. Noh, 3 ja puolen tunnin ahertamisen jälkeen pääsimme vihdoin takaisin kisakeskukseen laskemaan pisteet ja en kyllä meinannut uskoa, että omalla heittämisellä sijoituin lopulta toiseksi, olin ihan varma, että muut tytöt heittivät paremmin. Kisan nelosena ensimmäisen kierroksen jälkeen ollut paransi toisella kierroksella heittojaan kymmenellä ja meni kolmella heitolla minun ohi, se oli kyllä hieno suoritus, upea parannus! Eli pokaali kädessä lähdimme sitten kotimatkalle! :) Se menikin  nopeasti ja rattoisasti Anun mukavassa seurassa. Imatralle en lähde nyt vähään aikaan takaisin heittämään, ainakaan tuonne radalle, sen verran jäi ehkä harmittamaan. Reissusta jäi silti ehdottomasti hyvä fiilis! Mutta huomenna taas viikkokisoihin, Kivikko on niin kiva paikka heitellä. Seuraavat kisat onkin vasta ensi kuussa, Sipoossa on silloin Susiheitot, katsotaan miten siellä sitten menee. Siihen asti vippaillaan rennoin ottein niin paljon kuin aika antaa myöden. Tuolta löytyy Imatran kisan tulokset kokonaisuudessaan.. Tulokset!  Ja sitten muutama kuva reissusta, kiitos Anulle seurasta, oli tosi kivaa!!


Bägi ja kassi mukaan ja menoks.
Hei vaan hei Hotelli Rennosta!


Iiiik, peliaamu!!
Hotellilla oli oikein maittava ja runsas aamupala!
Jee, toinen sija!

Semmonen tarkemmin katsottuna!

Näin hieno oli keli kun sade lakkasi, reilu peli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti