sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vapun wippailut!

Vappuaattona 30.4 oli Kivikossa Natural Born Disc Golfers Wappuwippailut. Nämä olivat alkukauden kolmannet kisat ja täytyy sanoa, että ei  mennyt ihan putkeen. Heti aamusta oli vähän sellainen olo, että nyt ei tunnu siltä, että olisi kisat tulossa. Olo oli jotenkin väsynyt ja kohmeloinen, mutta ajattelin, että kyllä se siitä kun on sitä ennenkin heitetty menestyksekkäästi väsyneenä. No, eipä se siitä sitten kuitenkaan, heitto tuntui aika hankalalta ja jähmeältä heti ensimmäisestä viskaisusta alkaen. Heittelyssä oli ollut kyllä vajaan parin viikon tauko, mutta ei sekään oikein voi selittää kaikkea kummallista mitä radalla tapahtui. Noh, huonosta tuloksesta huolimatta olin kuitenkin ryhmäni kolmesta kilpailijasta kolmas ja se meinaa sitä, että sain hienon pikku pokaalin hyllyn päälle tönöttämään :) Eniten mieltä harmitti se kun ei yltänyt omalle tasolla, olin kuitenkin aiemmin ei niin kauan sitten heittänyt Kivikon plus kymppiin ja plus kuuteen, uuteen enkkaani, niin pikkasen tuo kirpaisi. 

Kisat oli hyvin järjestetty, kiitos kisan järjestäjille! Vaikka tulos näistä kisoista ei mairittele niin heittoseura oli oikein mainiota, varsinkin toisen kierroksen  junnupelaaja ja ryhmänsä voittaja Valtteri Nikkanen oli mainio tyyppi, nuoresta iästä huolimatta tämä supliikki poika oli todella taitava ja hauskaa seuraa. Täytyy pistää tämä kaveri korvan taakse ja seurata hänen edesottamuksia, kaikki tsempit hänelle

 Mutta tänään taas Kivikkoon katsomaan kulkeeko heitto jo paremmin, eiköhän se tästä. Tälle viikolle on luvattu hienoja ilmoja ja torstaina reikäpeliä tiedossa, sitten näkee mennäänkö finaaliin vai ei :) Nauttikaahan alkavasta kesästä ja heittelyistä, seuraavat PDGA-kisat mulla on parin viikon päästä Talissa, sitä odotellessa! 

Kisan tulokset löytyvät tuolta :)


Keli oli oikein mainio molemmilla kierroksilla!

Lisää kuvateksti


Vapun kunniaksi maisteltiin kuoharia!

Nätti pokaalini! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti