perjantai 3. maaliskuuta 2017

Maaliskuu, hip huraa!

Jaahas, pitäisikö sitä aktivoitua täällä blogin puolella myös vähitellen kun kevät se kolkuttelee jo ovella. Tällä hetkellä tosin ikkunasta katsoessa ei ole mitenkään hekumallinen kevätkeli, siellä on nyt niin sankka sumu ja jotain rännän näköistä juttua taivaalta myös näyttäisi tulevan alas. Mutta eipä siinä mitään, alkuvuosi on vilahtanut ainakin itsellä niin kovaa vauhtia, että jos tätä tahtia mennään niin jo ihan kohta on oikeasti kevät ja vähät lumet sulaneet pois. Mulla jäi viime syksyltä ja nyt talvelta blogiin kirjoittelu hieman vähiin erinäisistä syistä, mutta nuo syyt on nyt oiottu päässä siihen malliin, että innostusta lajin pariin heittelyn muodossakin näyttäisi taas riittävän. Ja hyvä niin. Niinä muutamana kertana kun tässä meennen syksyn ja talven aikana on käynyt heittämässä niin onhan se tosi kivaa hommaa, ei siitä pääse yli mitenkään.

Mä olen ilmoittautunut jo muutamaan kisaankin tässä, huhtikuussa on melkein joka viikonloppu kisat ja sitten seuran viikkokisatkin alkavat jo pyörimään ensi kuun alussa Kivikossa, joten siitä se kausi lähtee sitten taas oikeasti käyntiin, odotan innolla! Huhtikuun 1. päivä on parikisat Karkkilassa ja seuraavana päivänä Kivikossa Kivikko Ladies Cup 2017 ensimmäinen  kilpailu. Näitä taisi olla kerran kuukauteen, tosi kiva. 9.4 on sitten Skogbyssa vain naisille suunnattu lisenssikisa. 14.4 on Kivikossa perinteinen Kivikon Munajahti ja vielä sitten olisi vappuna kisat myös Kivikossa, siitä en ole vielä päättänyt menenkö vai tuleeko jo liikaa kisoja yhdelle kuulle.. katsotaan, vielä on aikaa miettiä. Toukokuussa on sitten Tali Open ja sinne en ole menossa tietenkään heittämään, mutta toiveissa olisi päästä taas caddyilemaan sinne kuten viime vuonna :) Toukokuun lopulla on sitten yksi "hiukan" isompi kisa tiedossa, meinaan  Westside Disc Tyyni ! Sinne on ilmoittautunut jo hulppeat nelisen sataa kilpailijaa eri maista ja lisää ilmeisesti odotetaan, huisaa! Kisoja tippuu kalenteriin tässä kevään ja kesän edetessä lisää, katsotaan mihin kaikkialle sitä päädytään! :)

Odotan innolla myös sitä, että lumet sulaisivat niin pääsen ystävän avulla treenaamaan tekniikkaa hitusen paremmaksi, jos saisi vähän tasaisuutta omiin otteisiin. Nyt parina viime kertana heittäessä on kyllä ollut tosi hyvä fiilis ja kierrokset ovat menneet hyvin, mm. Anun kanssa Södessä yksi kerta tuossa heitin oman enkan sille radalle, tuntui hyvältä.  Ja kolmisen viikkoa sitten Ristikivessä enkka meinasi parantua aika roimastikin, mutta hitsin pimpula sentään kun vikan väylän mando alkoi haastamaan sen verran, että heitin kaksinumeroisen luvun sille väylälle ja enkalle sai sanoa heipat. Mutta ei se mitään, kivaa siellä oli kuitenkin ja jäi hyvä fiilis siitä rundista. Ens viikolla olisi taas tarkoitus mennä heittelemään ja sitten mulla onkin kohta viikon loma, niin sitten pääsee ainakin päiväsaikaan hyvin kierroksille!

Kirjoituksia rupeaa tippumaan tuossa sitten taas lisää kun tapahtuu jotain tällä saralla, tulee käytyä kierroksella tai kisoissa tai muuta fribaan liittyen. Kuullaan ja moikataan radalla jos nähdään :)

Muutama kuva vielä viime aikojen heittelyistä :)


Södis, väylän 10 avaus. Pirkkoputti ei mennyt sisään, mutta tästä tuli varma par.

Nikkilässä oli osittain jo näin kuivaa tuossa parisen viikkoa sitten

Nikkilä, väylä 8 avaus oli ihan bueno, lähestyminenkin päätyi hienosti korin liepeille. Vaan sössin varman parputin ja bogi korttiin. Mutta avaus ja hyvä lähäri ilahdutti.

Siitä, oivasta synttärilahjasta kaverilta, on tullut mulle yksi luottokiekoista alun epäilyn jälkeen.


1 kommentti:

  1. Kivasti kirjoitat, ilo lukea 😊 Tsemppiä heittoihin! Kevättä odotellessa <3 terveisin Anne 😊

    VastaaPoista