sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Fribatäyteinen viikonloppu!

Kevät se tosiaan etenee kohinalla, tänään oli täällä Etelä-Suomessa plus asteet jo kympin tuntumassa. Harmi vain, että oli aivan kamalan kova tuuli iltapäivästä iltaan. Mutta ne tosi kivat fribakelit lähestyy! Vähän yli viikon päästä alkaa jo pyörimään viikkareiden viikkokisat Kivikossa, toimin taas muutaman mun tyypin kanssa kiekkoapurina kisojen aikaan, se on kyllä mukavaa puuhaa. Mutta tähän viikonloppuun, perjantaina käytiin Arin kanssa harkkaamassa Savelan kentällä. Teki hyvää päästä vain toistamaan heittoja, siinä puolessatoissa tunnissa tuli kyllä taas oivallus tai pari mitä voisi tehdä.. ja olla tekemättä  :) Näitä täytyy ottaa lisää, tuollaisia pelkkiä heittoharkkoja. Mä olenkin bongannut tästä mun kodin läheltä hyvän nurtsialueen heittelyitä ajatellen, ajattelin suunnata sinne sellaisina päivinä kun ei ehdi Savelaan tai muualle pidemmällä treenaamaan.

Lauantaina pääsin käymään Raaseporissa Skogbyn radalla, se olikin tosi mainio juttu koska mulla on kisat siellä parin viikon päästä. Tykästyin tuohon rataan todella paljon! Mukavan vaihteleva rata, välillä suht helppoja neppiväyliä, tiukkaa puuränniä ja sitten ihan avaraa väylää! Sinne on mukava lähteä kisaamaan kun ainakin fiilikset itse radasta on tosi hyvät. Heitin alun ihan hyvin, ensimmäisten 12 väylän jälkeen olin plus seiskassa, mutta sitten ote herpaantui ja lopputuloksessa oli siihen vielä kymmenen päälle. Kisoissa sitten ne oudot hölmöilyt pois niin olen ihan tyytyväinen.

Tänään kävin Kivikossa harjoittelemassa ystäväni Jennin kanssa. Tuollakin harkkasessiolla tuli todella hyviä oivalluksia ja sitä tajusi, että ihan jotkut perusjutut on päässeet vähän unholaan, vanhan kertaus ei siis todellakaan olisi pahitteeksi aina silloin tällöin. Perusasento, saatto, kropan suuntaus korille jne. Näitä asioita kun treenaa vaan menemään perille ja pysymään päässä niin hyvä tulee. Jo tuosta yhdestä harkkakerrasta Jennin kanssa oli tosi paljon hyötyä, mukava analysoida tarkemmin mitä tekee väärin ja mitä voisi tehdä eri tavalla. Seuraavalla kertaa jotain muita juttuja sitten. Olosuhteet Kivikossa olivat aluksi ihan ok,  mutta sitten tuuli yltyi todella kovasti ja päätettiin  mennä kurkkaamaan miten urheat kisaajat jakseli viimeisiä tunteja Pirkkometsää valloittaessaan. Hyvin ne siellä jakseli, täytyy sanoa, että minusta ei kyllä olisi tuollaiseen puolen vuorokauden kisaurakkaan, huhhuh, hyvä te jotka jaksoitte ja onnea voittajille! :)

Viikon päästä lauantaina on parikisa Karkkilassa ja sunnuntaina olisi Kivikossa toiset kisat, täytyy katsoa sunnuntaiaamuna mikä olo, että jaksaisiko sinne Kivikkoon mennä pelaamaan, todennäköisesti kun siellä olisi tiedossa vain yksi heittokierros, katsotaan fiilis sitten :)

Skogbystä ei tullut radalta kuin pari kuvaa, mutta tänään Jenni oli ihana ja otti hidastettua kuvaa mun heitoista, tuossa on sitten teillekin mun tän hetken tilanne, parannettavaa siis riittää rutkasti mutta eikun asioiden kimppuun vain! :)


Skobyn loppurundin aikana alkoi aurinko paistamaan, tämä kuva on viimeiseltä väylältä!

Paluumatkalla nähtiin hauska vyörypilvi!


Kivikon harkkavideo väylältä 2! Onneksi omastakin puhelimesta löytyy tuo hidastettu kuvaus, näistä on todella paljon apua kun yrittää löytää mitä heitossa pitäisi parantaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti