tiistai 14. maaliskuuta 2017

Meikku ja Lemmenlaakso!

Kävin viime lauantaina 11.3 heittämässä Meilahden radalla ensimmäistä kertaa. Historian havinaa kuten heittokamuni totesi, onhan meikku suomen ensimmäinen fribarata! Pitihän siellä jo käydä ajat sitten, mutta jotenkin se ei vain ole osunut kierroksen kohteeksi aiemmin. Meillä oli hieno keli heitellä, aurinko mollotteli kirkkaana taivaalla ja kierroksen edetessä piti ottaa kaulaliinaa jo pois kun tuli lievästi sanottuna kuuma heitellessä. Kierros meni vähän niin ja näin, mutta tuli sieltä 16:sta väylältä 10 par-tulosta kuitenkin. Vaikka veikkaan, että seuraavalla kerralla voi tulla hitusen parempi tulos kun tietää tarkemmin missä korit on. Sinne uudestaan pian!

Tänään kävin jälleen itselleni uudella radalla, Järvenpään Lemmenlaakson ulkoilualueelle on tehty 18 väyläinen rata. Se on niin tuore paikka, että sitä ei ole vielä virallisesti avattu. Viikkokisoja siellä on jo hyvä tovi järjestetty sunnuntaisin. Väyläopasteet puuttuvat, mutta ratakarttaa seuraamalla väylät löytyivät ihan suht hyvin. Kerran vain taidettiin kamun kanssa ensin heittää väärälle korille kunnes eräs ystävällinen nuorimies vinkkasi minne siitä väylän 15 teeltä pitää heittää :) Koreista sellainen pieni huomio, että sininen väri näkyy aika huonosti, koreja ei kaukaa erota hyvin vaikka ne olisivatkin näkyvillä. Kaikkeen kuitenkin varmasti tottuu. Aikamoisia nousuja ja laskuja siellä välillä oli, varsinkin radan loppuväylillä, selkä on välillä kipuillut niin huomasi tuon kierroksen jälkeen heittäneensä ja liikkuneensa. Radalla oli haastavia väyliä, kapeita puuväyliä, korkealla mäen päällä olevia koreja, että turhan montaa kertaa tuolla ei pääse niin sanotusti liidättämään kiekkoja. Ulkoilijoitakin oli ihan huomioon otettava määrä, vastaan tuli ihmisiä niin koirien kuin hevostenkin kanssa. Kierroksen loputtua olimme heittokamun kanssa sitä mieltä, että tuonne ei välttämättä tule mentyä ihan heti uudelleen. Ehkä sitten kun maastossa on helpompi kävellä koska nyt lunta oli vielä runsaasti ja nastakengille oli käyttöä. Myös nousut ja laskut on varmasti helpompia käppäillä keväämmällä tai kesällä. Silti ymmärrän hyvin miksi tuo on jo nyt pidetty rata, se on ainakin tarpeeksi haastava lajin konkareille myös.

Lomalla kun ollaan parhaillaan niin tulee nyt mentyä viikollakin heittämään varmasti, kivaa kun on kerrankin aikaa tähänkin touhuun. Parin viikon päästä on ekat kisat, parikisaa pukkaa Karkkilassa, ennen sitä olis suotavaa vielä saada otteita vähän paremmaksi :)

Muutamat kuvat!

Meikussakin riitti lunta vielä

Upeat maisemat heitellessä, en ihmettele yhtään, että tämä on varsinkin kesällä suosittu rata!

Siellä se kori näkyy vähän huonosti, mutta ihan jees avaus, väylää en muista :)

Lemmenlaakson talvi layout!

Ensivaikutelma oli hyvä tältä radalta ja keli mitä mainioin!

Harkkaputtailuja

Kakkostii

Kolmosväylä, tiukkaa tekee ja kori oli tuolla iiiiihan ylhäällä korkealla!

Nelosväylä, tiukka antsaväylä mutta jotenkin sain kiekkoni nostoparille :)

Väylä kuusi, korotettu kori, par-putilla mutta ohi män :)

Muistaakseni väylä 8

Väylä 9, todella ahdas väylä mutta jotenkin sain tämänkin heitettyä pariin, suoraan heitot onnistuivat tuolla radalla hienosti!Jei!

Väylä 11, ei niin ahdasta, mutta mörrissä käytiin pelikamun kanssa

Näkymää väylän 11 ja 12 väliltä

Väylä 12 tii oli tuolla alhaalla oikealla

Yleisnäkymää väylän 12 varrelta

Pitkä väylä 13, kori tuolla ylhäällä mäen päällä. Tässä saa liidättää kiekkoa..

Väylän 13 kori

Väylän 14 tii, suht pitkä hieman vasemmalle kaartuva. Heitettiin kamun kanssa kiekot tuonne väylän 13 tienoille, vastatuuli teki tepposet :)

Buzzz toimi hienosti, onneksi otin pitkästä aikaa tuon bägiin testiin!

Talvilayoutin vika väylä 16. Mukava suht lyhyt suora ja suht avoin väylä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti