sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Piazza Open ja Skogby IK80/Lady Open 2017!

Takana on mukava viikonloppu Tammisaaressa. Lähdettiin Kitin kanssa lauantaina 8.4 aamutuimaan ajelemaan  sitä kohti. Skogbyn radalla järjestettiin Piazza Open kisa ja mentiin auttelemaan kisan TD:tä Saturin Miikkaa tulosten kirjaamisessa. Se oli ihan mukava kokemus ja päivä hurahtikin nopeasti hienoja tuloksia ylös laitellessa ja ihmisten kanssa jutellessa! Tuolta voi kurkkia kisan tuloksia, Piazza Open.

Yövyimme Kitin kanssa Tammisaaren keskustassa, koska meillä oli seuraavana päivänä omat kisat sitten samalla Skogbyn radalla. Käytiin syömässä vähän iltapalaa Santa Fe:ssa ja olipa muuten paras kasvishampurilainen mitä olen ikinä syönyt, ylistävät terkut lähti kyllä kokille! Saatiin nauttia myös ruhtinaalliset unet ennen sunnuntain kisoja kun oltiin jo ns. pelipaikalla valmiina.

Olo oli hyvistä yöunista huolimatta todella väsynyt ja se varmaan osaltaan vaikutti ensimmäisen kierroksen tulokseen. Tuntui aika huonolta heittää ja tuntui, että kohdalle osui ihan kaikki puut ja oksat ja mörrit mitä radalta löytyi. Ainoa ilonpilkahdus tuolla kierroksella oli väylän 15 pirkko. Kierroksen jälkeen mieli oli kyllä hiukan maassa kun ennakkoasenne ja -odotuksetkin olivat olleet niin korkealla, koska rata on todella kiva ja fiilis oli kohdillaan olosta huolimatta. Meille oli järkätty pikku lounasta taukopaikalle ja siinä viimeistään jälkkäriä ja kahvia nauttiessa olo alkoi normalisoitua ja pää nollaantua huonosta kierroksesta. Oli mukava iloita muiden hyvin menneistä heitoista ja onnistumisista!

Toisella kierroksella olimme kolmen ryhmissä joten heittelyt sujuivat hiukan nopeammin vaikka välillä alkuksi joutuikin odottelemaan omaa vuoroa. Kierros alkoi kuitenkin taas hiukan tahmeasti ja tuumasinkin, että jahas, samanlainen kierros tulossa. Siitä se alkoi olo vähitellen kohentua, kroppa tuntumaan virkeämmältä ja fiilis nousemaan. Sen myötä alkoi heittokin palautua normi tasolle ja alkoi tulos paranemaan! Tuon kierroksen tulos olikin sitten luokan paras! Paransin kierrostani 11 heittoa edelliseen. Kierroksen kruunasi pari pirkkoa ja varsinkin väylän 11 pirkko joka melkein tuntui kuin holarilta, 102 metrinen väylä, avaus oli pitkä ja lähärikin lähti sitten ilmeisen onnistuneesti kädestä kun kiekko kilahti koriin. Päästin 'pienet' riemunkiljahdukset siinä ilmoille ja täytyy sanoa, että onneksi tuo oli toiseksi viimeinen väylä koska pasmat meni sen verran sekaisin, että heitinkin sitten vikalle helpohkolle peliväylälle bogin :)  Samalla kierroksella sain vielä toiselta pirkkoväylältä myös hyvän CTP-tuloksen joka riitti kolmanneksi parhaaksi tulokseksi, siitä sai palkinnoksi WSD:n Seer-kiekon, täytyy testata millainen tuo uusi tuttavuus on. Nousin siis tuloksissa toisen kierroksen jälkeen kolmanneksi ja sain sitten kuitenkin mukavan muistopalkinnon kotiin viemisiksi!

Muut viikkarilaiset pärjäsivät myös hyvin kisoissa, meitä oli 36 tytöstä ja naisesta 9 ja kaksi voitti oman luokkansa, tuolta voi lukea tästä lisää, Disc Golf Vikings. 
Hienosti pelattu Jenna ja Sarianna, onnea myös muille päiväänsä tyytyväisille!! Tuolta voi katsoa kisan kaikki tulokset! Kisakone, Skogby. Kisathan olivat historialliset siinä mielessä, että tämä oli ensimmäinen suomessa vain naisille järjestetty PDGA:n alainen kisa, Miikka Saturi teki mainiota työtä taas TD:n hommissa. Hän oli järjestänyt monta oheiskilpailua ja kisaajista huomasi kyllä, että kisa oli kaikin puolin onnistunut! Kiitos Miikalle vielä minunkin puolesta!  Tällaisia kisoja voisi järjestää useamminkin, jos ei sama TD niin ehkä joku muu? Oli kyllä mukava tutustua uusiin ihmisiin taas!

Tällä viikolla on perjantaina taas kisat, Kivikon Munajahti, toivotaan mukavaa heittokeliä! :)

Läjä kuvia viikonlopusta!
Piazza Openin pokaalit!

Tulosten kirjausten ohessa ehti harkkailla puttia

Palkintojen jakoa
Tammisaaren kaupunginhotelli, se oli ihan kiva paikka ja aamupala maukas!

Tammisaaren keskustan idylliä

Ihana talo!

Tämmöinen murupulla löytyi yhdestä talosta, kyltin perusteella ainakin!
Naisten kisan palkintoja!

Lisää palkintoantimia

Molempien päivien reipas TD!


FM1-luokan muikistelijat, onnea Mila ja Pirjo!


Se oli kyllä ylläripokaali!

CTP-kisan kolmossijan palkinto!
Kaikki kisaajat ja td! Kuva, Marko Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti