sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kivikon Munajahti!

Pitkäperjantaina 14.4 kello herätteli puoli seitsemän maissa aamulla. Onneksi olin nukkunut ihan hyvin niin oli aika helppo nousta sängystä ja laittaa kahvi tulemaan. Keli oli hieman pakkasen puolella, mutta ei ainakaan satanut mitään ja kelin oli tarkoitus pysyäkin selkeänä koko päivän. Kahvit ja aamupalat kitusiin, hiukset ojoon ja koirat ulos ja olin valmis lähtemään Kivikkoon. Kahdeksan maissa sieltä löytyi jo muutama muukin innokas (?) kilpailija. Fiilis oli hyvä, mutta kyllä se pisti väsyttäen vielä, kroppa tuntui jähmeältä. Iloiset TD:t Jenna ja Sami ottivat ilmoittautumisen vastaan ja tarjosivat kahvia, mutta menin ensin heittämään muutaman harkkaheiton ja puttailemaan toviksi. Heitot tuntui hyviltä ja mitäpä sitä hinkkaamaan jos kerta sujui. Kivikossa tuuli tuntui erityisen purevalta, mutta luotin siihen, että olin osannut pukeutua oikein. Onneksi valitsin pipon päähän lippiksen sijaan, olisi voinut tulla vilu. Jenna kertoi kisaväylistä ja mm. väylällä kaksi olikin aika jännä tuplamando, minusta se oli ihan hauska juttu. Siinä joutui varmaan useampikin miettimään avauksiaan. Kukaan ei muistaakseni pirkottanut tuota väylää, sen verran haastava se mandon kanssa oli.  Tavoitteeni kisaan oli saada molemmat kierrokset yli oman ratingin (706)!

Aloitusväylä oli ryhmällämme vitonen, ihan ok, ei mikään kamala mutta ei mikään parväylä, minulle ainakaan siis. Siinä lämmiteltiin poikien kanssa muutama heitto ja ne olikin sitten aikamoisia upsista-heittoja. Ihme ja kumma, harkkaheitoista huoilmatta kisan avaukseni olikin sitten ihan ok, sellainen normi sinne väylän vasemmalle puolelle, josta ihan ok lähäri korin liepeille. Tuolta väylältä tuli vitonen korttiin, vaikka olinkin parputilla, hitsin rollerit! Heitto tuntui jotenkin tahmealta ja en oikein vieläkään osaa sanoa, että johtuiko se kropan jähmeydestä (vaikka olo olikin tavallaan ihan ok) vai oliko se vain kisajännistystä, ehkä molempia! Silti pitäisi kuitenkin miettiä jossain välissä enemmänkin sitä, että miten kropan (ja mielen) saisi lämmiteltyä tarpeeksi ennen kisaa, jotta kierros alkaisi jo heti alusta hyvin. Otan mielelläni ideoita vastaan jos jollain on jotain! Täytyy katsella jos löytäisin jonkun muun kirjoituksista jotain ajatuksia tästä!

Ensimmäinen kierros meni alkun tahmeuden jälkeen sitten ihan ok, neljän heitetyn väylän jälkeen tuntui, että alkaa sujumaan, mutta sitten tuli väylä 12 ja hitsinpimpulan OB:t. Murinaa. Eipä siinä, ollaan sitä ennenkin törttöilty tuo väylä, edes tuulta ei voi syyttää koska olen samanlaisella kelillä heittänyt tuon par-tulokseen. Onneksi tuo väylä oli vain hetkellinen notkahdus ja taas sujui. Väylältä 14 nappasin pirkon ja heitin muutenkin pirkkometsän ihan mallikkaasti. Olin hieman yllättynyt tuloksesta plus 11 ensimmäiseltä kierrokselta, ehkä ne parputtien ohiheitot tekivät sellaisen fiiliksen, että olisi sujunut jotenkin huonommin. Olin kuitenkin vain yhden heiton päässä luokan parhaasta heittäjästä. Tuumasin, että voisi olla ihan hyvät mahikset luokkavoittoon.

Hyvillä mielin vietin taukoa Hop Lopin tiloissa mutustellen makoisaa kasvispihviä bataattiranskalaisten kera ja höpöttelin mukavien viikkareiden ja muiden pelaajien kanssa. Parin tunnin tauko tuntui hiukan pitkältä ja jossain välissä tuntuikin, että lössähtikö se olo ihan kokonaan, pari kuppia kahvia auttoi kuitenkin hyvin piristämään oloa ja puoli kahdelta olikin toinen pelaajakokous.

Toinen kierros lähti luokkani naisten ja yhden MM1-luokan miekkosen kanssa väylältä 17. Ihan ok väylä aloittaa, toki hiukan haastava ja ahtaan alkuosion vuoksi, mutta oma heittoni osui kohdilleen ja kiekko meni aika makoisasti vain muutama metrin päähän korista. Tuosta napsahtikin eka pirkkoni tuolle väylälle, hyvä avaus sai mielen korkealle. Heitto kulki ihan hyvin, mutta sitten tuli pieni ryppy matkaan kun väylältä 7 otin triplan korttiin, se tuntui vähän masentavan huonolta tulokselta, mutta minkäs teit, se meni sillä tavalla. Siitä eteenpäin tuntui, että heitto meni vähän niin ja näin, parempaankin olisin pystynyt mutta parputit eivät menneet sisään ja vielä väylien 12 ja 13 OB-ilottelu siihen päälle sai jo hiukan epäuskoisen hymyn huulille. Onneksi loppuväylät siitä eteenpäin menivät sentään hyvin ja väylältä 14 otin taas pirkon. Kaksi pirkkoa kisakierrokselle kuten viikko sitten Tammisaaressakin, se tuntui hyvälle! Tulosten laskun jälkeen aavistukseni piti kutinsa ja olin voittanut luokkani, parilla heitolla, mutta kuitenkin! Ensimmäinen kerta kun voitin luokkani! Wuhuu! Erityisen iloinen olin kun kuulin, että tulokseni oli paras jaettu kaikista naisista. Muitakin viikkareita pääsi luokkavoitoille, hienoa!! Tavoitteeni toteutui tuosta ratingista, ensimmäiseltä kierrokselta se oli 778 ja toiselta 750, nuo luvut todellakin kelpaavat!

Seuraava kisani on vappuna ja sekin on jälleen Kivikossa, katsotaan sitten miten siellä taas heitto sujuu. Tässä ehtii käydä treenaamassa ehkä jonkun verran, lähäreitä varsinkin pitäisi saada parempaan jamaan, niissä on liikaa hajontaa. Välillä on vaikea arvioida mitä kiekkoa käyttää tai miten lujaa heittää, tai yleensä arvioida etäisyyttä suhteessa siihen voimaan.. mutta harkkaamalla vain nämäkin asiat tulee kuntoon :) Munajahdin tulokset löytyvät tuolta tulokset. Muutama kuva myös :)
Ilma oli ensimmäisellä kierroksella pääosin aurinkoinen, tuuli tuntui todella viileältä!

Tunnelmaa ennen kisan alkua


Väylän 14 avaus, 1 kierros

Väylän 17 avaus, 2 kierros, avausväylä. Putti sisään ja pirkko korttiin, lila putteri!
Luottokiekkoni tällä hetkellä. Huomatkaa myös ihana pikkuinen leskenlehti!

Väsynyt mutta onnellinen kisaaja odottelemassa bussia saapuvaksi kehä ykkösen laidalla!

Muistopalkinto, tämä pääsi vitriiniin muiden joukkoon :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti