tiistai 4. huhtikuuta 2017

Karkkilan parikisaa, höntsää ja seuran viikkokisaa!

Viime lauantaina aprillipäivänä 1.4 lähdettiin Arin kanssa pienessä sateessa kohti Karkkilaa, osallistuimme Karkkilan Loskan parikisaan ja täytyy sanoa, että lähtökohdat kisalle oli omalta osalta hiukan heikonlaiset. Alla oli jo pari päivää sairastettua flunssaa ja olo oli todella kehno tuonakin aamuna, mutta päätin, että pakko lähteä ainakin yrittämään kisaamista. Täytyy kyllä sanoa, että jos kyseessä olisi ollut yksilökisa, olisin jäänyt suosiossa sänkyyn potemaan oloa. Mutta olosta ja sateesta huolimatta kisa meni yllättävän hyvin, alkuun keli hiukan hytisytti, mutta tiesin, että kroppa kyllä lämpenee kun pääsee heiton makuun ja niinhän se teki. Kisa ei ollut tuloksellisesti meidän kannalta hyvä, mutta Karkkilan rata on niin kiva, että heittely tuntui hyvältä ainakin ajoittain ja fiilis oli ihan ok. Hiukan ihmettelin, että kisan jälkeen olo oli jopa parempi kuin aamulla, ehkä se kisatohina pistää kropan aina sen verran kierroksille, että siinä jää lenssut toiseksi. Mukava kisa ja mukavia ihmisiä, kuten yleensäkin joten ihan hyvillä mielin lähdettiin kierroksen jälkeen kotiin. Tuolta voi katsoa kisan tulokset (Facebook), tulokset .

Seuraavana päivänä olisi ollut Kivikossa naisille suunnattu kisa, mutta aamulla pisti väsyttäen siihen malliin ja taivaalta tihutti vettä, että en sitten lähtenyt sinne. Jälkeenpäin vähän harmitti, mutta seuraavaan kisaan sitten. Iltapäivällä kun olo oli jo parempi menin Södikseen heittämään pari kierrosta. Heitot sujui tosi rennosti ja olinkin tekemässä aika hurjaa enkkarundia, mutta väylällä 11 päätin sitten ottaa triplan korttiin, joten se enkka jäi sitten plus neloseen. Tuolla kierroksella tuli kaksi pirkkoa, en ole ennen heittänyt samalla kierroksella kahta joten se ilahdutti myös mieltä kovasti.. ja siis koko kierros tuosta triplasta huolimatta, heitot lähtivät oikeaan suuntaan, oikeassa kulmassa ja heittoihin tulee silloin pituuttakin lisää ihan kivasti. Toisella kierroksella meni pikkuisen huonommin vaikka pirkotin silloinkin yhden väylän, mutta tulos kuitenkin plus 6. Eli teoriassa tuollakin on kaikki mahdollisuudet heittää rata vaikka nollille. Sitä odotellessa :) Alla kierrokset..
Eilen oli ensimmäiset seuran viikkokisat Kivikossa. Paikalle oli tullut 60 tyyppiä viettämään aikaa mukavan lajin parissa ja mukavassa seurassa. Hiukan mietitytti alkuun miten mahtaa heitto sujua kivikossa pitkän tauon jälkeen, mutta ihan hyvin se meni. Tulos ei ollut mikään kamalan mairitteleva, plus 14, mutta niin se nyt meni tällä kertaa. Tarkkuutta heittoihin niin jää ne OB:n ylitykset pois. Pääasia, että kierroksen jälkeen oli hyvä fiilis, kyllä noissa viikkokisoissa on vaan jotenkin kivaa aina. Viikon päästä uudelleen ja silloin otetaan heittoja pois tosta tuloksesta!  :) Täytyy mainita vielä miten hyvä mieli mulle tuli kun huomasin miten hienosti kaverini Suski oli heittänyt, plus 3, ihan mahtavaa!! Tuolta voi kurkkia tuloksia, Kivikon viikkokisat

Sunnuntaina olisi kisat Raaseporissa, tässä ei nyt ehdi hirveästi harkkailemaan ennen sitä, mutta onneksi mä nyt ehdin käymään siellä kavereiden kanssa aiemmin, niin on sillä tavalla tuttu rata, ehkä se siitä. Kunhan kisajännitys ei pilaisi muuten hyviä heittoaikomuksia.. Uskon silti, että sieltäkin lähdetään ihan hyvillä fiiliksillä kotiin vaikka tulos olisi mitä on. Kirjoittelenpa siitäkin reissusta sitten oman jutun tännekin. Hyviä heittoja kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti