perjantai 14. elokuuta 2015

Harkkoja, bagtagin vaihtoa ja uutta enkkaa!

Meillä oli keskiviikkona harkat Kivikossa, opettelimme tällä kertaa foredrivea. Olen itse käyttänyt forea vain lähäreissä ja ne onkin onnistuneet ihan ok, tosin, käytän tuota heittoa vain kun ei ole muuta vaihtoehtoa. Ihan hyvin sitä voisi kokeilla rohkeammin eri tilanteissa. Meille opetettiin muutama eri ote miten se driveheitto lähtisi napakasti käsistä, yksi ote tuntuikin ihan suht luontevalta. Luulen silti, että minun foreheittoni jää noihin lähäreihin. Rystyheitot tuntuvat sujuvan paremmin, mutta mikään lisätieto koskien fribaa ei ole haitaksi. Heitimme siinä harkkojen jälkeen kierroksen kun sadekin lakkasi sopivasti ja meillä oli Anun kanssa aika tiukka skaba, noin leikkimielinen tietysti, ja minä voitin parilla heitolla. Sain ensimmäistä kertaa vaihdettua oman bagtagin pienempään, ihan hauskaa. Tuosta bagtag-asiasta löytyy lisätietoa vaikkapa tuolta :)

Eilen taas kävin pitkästä aikaa yhden kamun kanssa Siltamäessä heittämässä, alku lähtikin kivasti parheitoilla liikkeelle mutta sitten ne putit eivät taas oikein uponneet ja tulos heikkeni pikkuisen rataa edetessä. Tein silti uuden enkan tuonne siltikseen eli plus 15. Sitten kun saan ne putit kulkemaan varmemmin, niin enkoista ropisee heittoja pois. Lähärit korille sujuvat jo aika mukavasti mutta liian usein se kiekko jää haasteellisen matkan päähän kuitenkin. Muttamutta, eipä mitään, saimme nauttia kamun kanssa mukavasta, tosin aika tuulisesta kelistä ja ruuhkaakaan ei pahemmin ollut. Ja sitä paitsi, kumpikaan ei heittänyt väylän 8 vieressä olevaan lampeen!! Haha, se on jo saavutus sinänsä.. :)

Tänään menen heittämään kierroksen Söderkullaan, siellä en olekaan ollut pitkään aikaan joten ihan kiva päästä sinne kokeilemaan miten siellä sujuu, sehän on 12 väyläinen rata. Katsotaan jos kirjoitan sieltää fiiliksiä tännekin myöhemmin! Keli on ainakin taas ihan loistava, aurinko paistaa ja tuuli on kohtuullinen, tosin södiksessä tuuli ei paljon haittaa, koska se on metsärata.
Se oli 516 ja nyt tuollainen..

Kivikossa tuli sateen jälkeen näin hieno taivas

Siltamäki eilen, aijai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti